Több hónapos előkészület és több száz ember fáradhatatlan munkája előzte meg az óriási partit, amely a Fashion Street 10. születésnapját ünnepelte, összekapcsolva ezt a bulit a Forma-1 hétvégével és a Mercedes - AMG Petronas csapattal.

Fotó: Kaszner Nikolett

És hogy én hogyan csatlakoztam a történethez azon kívül, hogy imádom a divatot? Úgy, hogy a Wonderland Show Company rendezhette meg ennek az őrületes eseménynek a show-ját! A felkérés alkalmából egy rövid, de nagyon látványos divatbemutatót és táncos show-t állítottunk össze a koreográfusunkkal, Szabó Tomival és a show rendező Lukács Gabival, ahol Csipak Péterrel, a Fashion Street megálmodójával és atyjával közösen vállaltuk a művészeti vezetést és a show koncepciójának kidolgozását.

Fotó: Kaszner Nikolett

Mivel két igazi világsztár volt az est fénypontja, az első pillanattól éreztük, hogy itt egy nagyon komoly dolgot kell villantanunk. Nem árulok el titkot a Mercedes-AMG Petronas csapatot említve – főleg az autóversenyzés rajongóinak –, hogy az egyik sztárunk maga Lewis Hamilton volt, aki a világhírű magyar topmodellel, Palvin Barbival karöltve érkezett a bulira és a színpadunkra, egy káprázatos Mercedes volánja mögött, amit még a magyar sajtó is felkapott. Így teszteltük a próbán:

Fotó: Kaszner Nikolett

Ahhoz persze, hogy ez a pillanat megtörténhessen, őrült szervezésre volt szükség. Barbi a show délutánján érkezett haza New Yorkból és nemsokára repül is vissza, mert a Victoria’s Secret bemutató castingjéra készül, Lewist pedig helikopterrel és hajóval hozták be hozzánk a Hungaroringről és a csapat összesen 1 órát engedélyezett neki erre a partira, hiszen minden idegszálára szükség volt ahhoz, hogy ilyen fantasztikus győzelmet arasson vasárnap a futamon és megnyerje a 33. Magyar Nagydíjat.

Fotó: Czunderlik Robin

Gondolhatjátok, hogy az elmúlt hónapokban mennyi munkánk volt a show-val illetve a rendezvény élő közvetítésének leszervezésével, amit a Facebook oldalamon és az NLC oldalán is láthattatok az elmúlt napokban. De nézzük, mi történt a show estéjén a színfalak mögött!

Fotó: Kaszner Nikolett

Palvin Barbiról mindeni tudja, hogy keveset nyilatkozik a magyar sajtóban, hiszen nagyon sok méltatlan támadás érte már őt, pont hazánkban, amit én nagyon sajnálatosnak tartok. Éppen ezért nagyon örültem, hogy a Kempinski Hotelben berendezett mini showroomjában ennek ellenére fogadott minket, méghozzá a tőle megszokott vagány stílusban, ezúttal a készülődés közepén, pulóverben és bugyiban, de nagyon csinosan, Tombor Saci sminkmester kezei között.

Fotó: Kaszner Nikolett

Én úgy érzem, hogy Barbi világsikerének titka pont azokon az ellentéteken nyugszik, amiből ez az egész különleges kisugárzás létrejön. Egy baseball sapkás, beszólogatós, kicsit fiús lány, és egy nagyvilági, csodálatos díva keveréke, aki néha közvetlen „girl next door” arcát mutatja, néha pedig elérhetetlen sztárként jelenik meg.

Fotó: Kaszner Nikolett

Ez a kettősség adja az igazi Palvin Barbi esszenciát, amit most az öltözőben is láthattunk – itt éppen a laza, kamaszos énjét hozta, de már alakult át és készült a színpadra, aki nem sokkal később a színpadon láttunk.

Fotó: Kaszner Nikolett

Ha nem láttátok még a Barbival készült videómat, most megnézhetitek:  

Lewisból még kevesebbet láttunk, hiszen az utolsó pillanatban hozták meg, és már rögtön gurult is ki a színpadra. Érthető módon annyira lelkesek voltak az emberek, hogy a közös szelfizések egy kicsit hosszúra nyúltak, így a szülinapi torta felvágása után szaladt is tovább. A backstage-ben elkaptam egy kézfogásra, ahol néhány kedves mondatban gratulált a show-hoz és ehhez a látványos szülinapi partihoz.

Fotó: Czunderlik Robin

Én imádtam az este minden pillanatát, köszönöm a szervezőknek, és köszönöm a lelkes közreműködést a show résztvevőinek is – a táncosoknak, modelleknek és a backstage-ben dolgozó fantasztikus segítségeinknek!

A szuper csapatunk!  - Fotó: Kaszner Nikolett

Bónuszként pedig megmutatom a Fashion Street magazin legújabb számát, amelyről épp Palvin Barbi mosolyog ránk - a különleges, szülinapi kiadvány képeit Oleg Borisuk és csapata készítette:

Modell: Palvin Barbara (ICON Model Management) / Szöveg: Tillinger Zsófi / Fotó: Oleg Borisuk / Fotó asszisztens: Dömök Noel Szilveszter / Stylist: Bognár Hajnalka, Varga Anita, Horváth Otto / Stylist asszisztens: Dmitrij Gronik / Make up artist: Árpa Karolin / Make up asszisztens: Balla Emese / Hair stylist: Pásztor László (Balmain Hair Couture) / Hair stylist asszisztens: Svegel Gergő / Managing coordinator: Viktor Taranenko / Helyszín: 235 Studio