Körülnéztem a neten, és összegyűjtöttem nektek rengeteg szuper inspirációt, mert ne temessük még a nyarat, én azt mondom. Látni fogjátok a képeken, hogy fonódnak össze a trendek - a minták, az anyagok, a színek - éppen ezért nehéz volt csoportosítanom, de megpróbáltam, és szerintem látni fogjátok, milyen sok variációja van a nyári sikknek! 

Fodros ruha

A fodrokat idén sem feledjük, de az ujjrész helyett inkább dekoltázsvonalon bukkannak fel és a szoknyarészen. A csípő-comb részen gyereklányosnak hathat, ezért ha ilyen ruhára szavaztok, az anyaga és a mintája legyen letisztult, és párosítsátok valami vagány kis cipellővel.

 

MeryChollos (@ahorrandocomprando) által megosztott bejegyzés, Júl 24., 2018, időpont: 8:28 (PDT időzóna szerint)

A tippem: A fodrok mindig erősítenek, teltebbnek mutatnak, ezt ne feledjétek! 

 

Jenn Lake (@jenniferlake) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2018, időpont: 7:06 (PDT időzóna szerint)

Éppen ezért jó, ha hangsúlyozzátok a derekatokat - és ha kicsinek érzitek a melleteket, így egyszerűen megtoldhatjátok pár centivel! ;)

 

Amanda | Sequins and Sales (@sequinsandsales) által megosztott bejegyzés, Júl 13., 2018, időpont: 4:55 (PDT időzóna szerint)

Virágos ruha

Virágos minták nélkül nincs nyár, és kész. Remélem, ezt ti sem gondoljátok másként! Annyit már megtanultunk, hogy a nagy virágminták teltebbnek mutatnak, míg a kisebbek karcsúsítják az alakot - ez általánosan minden mintára igaz. 

 

Best Streetstyle Outfits (@best_streetstyle_outfits) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2018, időpont: 4:55 (PDT időzóna szerint)

De miért is szeretjük annyira? Mert nőies energiája van, és még egy lazább szabást is femininné tesz. Emellett remekül ékszerezhető és sokféle kiegészítővel párosítható, hiszen rengeteg árnyalat megtalálható rajta. 

 

Conni Jespersen • 👗Stylist (@artinthefind) által megosztott bejegyzés, Júl 22., 2018, időpont: 1:19 (PDT időzóna szerint)

A virágminta egyáltalán nem uncsi - egy szexi, mélyebb dekoltázs, rövidebb alj és máris hódításra készek vagytok!

 

Ds Fashion (@dsfashion_blog) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2018, időpont: 8:23 (PDT időzóna szerint)

De nagyon friss és csinos megoldás a kivágott részlet is:

 

WAYF: Where Are You From? (@wayfpr) által megosztott bejegyzés, Júl 10., 2018, időpont: 9:01 (PDT időzóna szerint)

Fodrokkal dobnátok fel? Hajrá! 

 

Sophie (@sukilov_) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2018, időpont: 12:25 (PDT időzóna szerint)

Csíkos ruha

Ki feledkezhetne meg a fantasztikus csíkos ruhákról? Évek óta töretlenül népszerűek, és a hosszában futó, vékony csíkok szinte mindenkinek jól állnak, természetesen a megfelelő szabással párosítva. De ha ilyen cikkcakkban futnak a csíkok, az biztos előnyös lesz akkor is, ha rejteni szeretnél egy kis muffin topot a csípődön. ;)

 

Sophie | fashionslave.co.uk (@sophiemilner_fs) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2018, időpont: 12:17 (PDT időzóna szerint)

Mit is mondhatnánk Camila Coelho varázslatos, piros-fehér csíkos ruhájáról? Hódító a színe, és egy piros ruha szerintem mindenkinek jár! ;)

 

Camila Coelho (@camilacoelho) által megosztott bejegyzés, Júl 25., 2018, időpont: 5:10 (PDT időzóna szerint)

Ez a ruha is szuper - a nyárias színei és az átlapolós megoldás miatt is, ami telt nőknek istenien áll. Viszont az alján hosszában futtatnám a csíkokat, hogy szépen nyújtsa az alakot. Ti is vigyázzatok ezzel: a vízszintesen futó csíkok megkurtíthatják a sziluettet! ;)

 

Nneka 🇺🇸🇳🇬 (@queenofsleeves) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2018, időpont: 6:26 (PDT időzóna szerint)

Lazaság, modernség és nőiesség tökéletes együttállása ez a ruha, főleg, ha valaki szeret villantani. A kicsit teltebb lányoknak is szuper lehet, hiszen a mellek nincsenek beszorítva, és a derekat is kiemeli a masni (egyúttal elvonja a figyelmet az említett muffin topról, ha ügyesek vagytok). 

 

tantavana (@tantavana) által megosztott bejegyzés, Júl 26., 2018, időpont: 3:11 (PDT időzóna szerint)

A váll nélküli ruhákat továbbra is imádhatjátok, a népszerűségük töretlen! Mellrészen általában teltebbnek mutatnak, ahogy a fodros ruhák is, főleg a jobban ráncolt darabok, de csíkokkal kombinálva valami isteni! ;)

 

Fashion, Life & Style Blog (@lifestylecatcher) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2018, időpont: 3:11 (PDT időzóna szerint)

Lila ruha

Nézzük a színeket is! A lila lett a szezon egyik legnépszerűbb színe, amire az ultraviola szín bemutatásakor még senki nem gondolt. Hogy lehet ezt egyáltalán viselni? - gondolta mindenki, még a divatimádók is. Aztán szép lassan bekúszott a gardróbokba (legalább képzeletben), kinek a világosabb árnyalatai, kinek az erősebb, levendulásak. 

Ezért, hogy kedvet csináljak hozzá azoknak, akik még bátortalanok, vezessük át az előző trendet egy fodros, lila ruhával, egy kis csipke részlettel megtoldva, ami szuper alkalmi ruha lehetne nyári eseményre:

 

Kristine's Kaleidoscope (@kristine_janice) által megosztott bejegyzés, Máj 14., 2018, időpont: 7:12 (PDT időzóna szerint)

Babydoll ruhát is választhattok, ha épp fesztiválozni indultok - de ha meleg van, csizma helyett egy saru vagy tornacipő jobb választás lehet. A virágkoszorú must have! 

 

LittleCuteCorner (@littlecutecorner) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2018, időpont: 9:24 (PDT időzóna szerint)

A nagyon világos árnyalatokat Nyár, esetleg kontrasztos, Tél típusú lányok próbálhatják ki igazán:

 

sarah tripp (@sassyredlipstick) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2018, időpont: 8:06 (PDT időzóna szerint)

Honnan tudjátok, hogy nektek is kell egy lila ruha? Onnan, hogy Katalin hercegné is irtó menőn néz ki benne! ;)

 

Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2018, időpont: 1:01 (PDT időzóna szerint)

Sárga ruha

Ha a lila nem pálya valakinek, még mindig itt a másik slágerszín (ami egyébként szuperül kiegészítheti a lilát is, ha valaki elég bátor) - ez pedig nem más, mint a sárga! A gyönyörű, vibráló, imádnivalóan nyárias SÁRGA. Végre Meghan is megtörte a pasztell sorozatot, és ehhez épp ezt a színt választotta - ősziesen meleg színeihez fantasztikusan illett a Brandon Maxwell ruha!

 

#duchessofsussex #meghanmarkle in a yellow #brandonmaxwell dress 👍🏼or👎🏼?

The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 12:34 (PDT időzóna szerint)

Ha ti egy kicsit kevésbé elegáns szabásra vágytok, egy ilyen könnyű vászonruha is szuper lehet, amit az apró kockák tesznek nagyon csinossá:

 

Good news! Launching my limited edition dress for @verychi_official tomorrow. 💛 #VerychixDenina #LimitedCollection #YellowDress #LaunchingSoon

Denina Martin (@deninamartin) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 7:55 (PDT időzóna szerint)

De én személy szerint a sötétebb árnyalatokat is kedvelem - remélem, ti is! És ha valami feldob egy könnyű nyári ruhát, az egy jó kis kalap vagy jelen esetben newsboy sapka. Utóbbit este már könnyebb szívvel kapjátok fel biztosan, de akkor nagyon csinos lesz! 

 

Lisa (@lishavie) által megosztott bejegyzés, Júl 24., 2018, időpont: 11:56 (PDT időzóna szerint)

Vászonruha

Ami igazán felfutott az időben, az a vászon anyag és a szafari hangulat! Én azt mondom, ha örök darabot szeretnétek a gardróbba, válasszatok olyan alapszínt, mint a fehér, törtfehér vagy drapp:

 

Laura | Blogger (@lauras_journal) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 11:34 (PDT időzóna szerint)

Ebből az anyagból még a maxi hossz is jól jön nyáron, és szerintem egy sötétebb khaki vagy kék színnel sem lőttök mellé! 

 

Chiara Casiraghi (@chiara.casiraghi) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 4:29 (PDT időzóna szerint)

És visszatérve a sárgához, egy klasszikus, csinos, kicsit egyedi szabással még évekig boldogok lesztek:

 

Nash Wynter (@awynterstyle) által megosztott bejegyzés, Júl 24., 2018, időpont: 2:05 (PDT időzóna szerint)

Ingruha

Az ingruhák is a toplistán vannak évek óta és hát nem beszélek a levegőbe, ha azt mondom, még sokáig hordhatjátok is őket. Én nagyon ajánlok legalább egy szuper darabot minden hölgynek, hiszen kortalanok!

 

That's Not My Age (@thatsnotmyage) által megosztott bejegyzés, Júl 25., 2018, időpont: 12:34 (PDT időzóna szerint)

Ezek elöl végig vagy részben gombolható darabok, a klasszikus férfiing újragondolásai, amelyek könnyűek, és jól variálhatóak, mert szűk nadrággal és önmagukban is csinosak. A titok a lazaságban, egyszerűségben rejlik – ha ingruhát vesztek fel, érezzétek magatokat komfortosan!

 

Meghan Pulte (@lakeandluxurychi) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2018, időpont: 7:43 (PDT időzóna szerint)

Persze választhattok miniruhára emlékeztető darabot is, ezt főleg a fiatal lányoknak ajánlom, hiszen irtó bájosak és szexik:

 

INSPOCAFE (@inspocafe) által megosztott bejegyzés, Júl 22., 2018, időpont: 11:57 (PDT időzóna szerint)

Egy ilyen bővebb darab pedig a tökéletes társatok lesz a nyári hőségben, amikor még leülni sem mertek, nehogy odatapadjatok a székhez...

 

Ranti Onayemi-Blanchard (@rantiinreview) által megosztott bejegyzés, Júl 25., 2018, időpont: 7:20 (PDT időzóna szerint)

És a végére még egy trükkös megoldás: az átlapolós ingruha, téglaszínben. Itt látszik, hogy aki igazán szemfüles, megtalálja a kedvenc trendjeit egy ruhában egyesítve, legyen szó színről, szabásról vagy anyagról.

 

Lisa Chau 🔮 (@superluxxe) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2018, időpont: 11:38 (PDT időzóna szerint)

Remélem, élveztétek ezt a kis stílusos kalandozást, Drágáim. Írjátok meg kommentben a Facebookon, hogy melyik volt a kedvenc kép vagy szett! ;)

Nyitókép: Christian Vierig/Getty Images