Nincs még egy hely, ahol annyi inspirációt találhattok, mint az interneten, Drágáim. Megnéztem rengeteg blogger oldalát és választottam néhány csinos hölgyet, akiket ha követtek, azt is megtudhatjátok, ők hol és hogyan vásárolnak! Többféle stílust is megnézünk, remélem, mindenkinek lesz kedvence. ;)

Nem lehet kihagyni a felsorolásból Tanesha Awasthit, ha teltkarcsú bloggerekről van szó -The Girl With Curves néven fut a blogja. Sokszor öltözik a Homokóra sziluettet hangsúlyozva: itt például egy trükkös mintájú ruhát, egy karcsúsító övet és egy lábat nyújtó nude szandált is bevetett: 

 

Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2018, időpont: 10:44 (PDT időzóna szerint)

Az alábbi képhez például azt írta Tanesha, hogy sokáig nem mert ruhákat hordani, mert egyszer egy kedves ismerőse, csupa jó szándékból ezt mondta neki: "Jobban nézel ki farmerben. A szoknyák nem állnak jól a nagy feneked és széles csípőd miatt. Inkább menj és öltözz át." Ettől persze rémesen érezte magát, amit el is tudok képzelni - nehéz az ilyen szavakat megemészteni, főleg ha olyan embertől érkeznek, aki fontos számunkra. Szóval vigyázzunk, hogy fogalmazunk, és ne szavazzunk le egy ruhadarabot sem egy kis kísérletezés előtt. Látjátok, most már olyan darabokat is bevállal, ami nem feltétlenül a legelőnyösebb, de jól érzi magát bennük. Le vie en rose!

 

Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) által megosztott bejegyzés, Júl 10., 2018, időpont: 10:57 (PDT időzóna szerint)

Egy igazi business woman! Emily, a Something Gold, Something Blue bloggere a szezon egyik legütősebb színét, egy erős zöldet párosított fekete felsővel és nude magassarkúval:

 

Something Gold, Something Blue (@emilysgsb) által megosztott bejegyzés, Ápr 11., 2018, időpont: 5:16 (PDT időzóna szerint)

Most mondjátok, hogy nem csodásak ezek a vibráló színek Jay Mirandán! ;)

 

Jay Miranda (@pinklip) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2018, időpont: 7:02 (PDT időzóna szerint)

Vagy mennyire szuper ez a színkavalkád Gavyn Tayloron? 

Egy kis bohókás vintage hatás is érezhető A Curious Fancy bloggerének szettjein, ha valaki erre vágyna - felfedezte magának már a New York Times, a Teen Vogue és a Marie Claire India is, úgyhogy nektek is érdemes! 

 

Ragini R (@kittehinfurs) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 12:33 (PST időzóna szerint)

 

Nem csoda, hogy az Emporium új kollekciójában az általam ajánlott darabok közé is bekerült egy overall - szerintem telt alkatokra is találni szuper darabokat! Nézzétek meg például Nicole Simone-t ebben a fekete menőségben:

 

N I C O L E S I M O N E (@curvesonabudget13) által megosztott bejegyzés, Máj 31., 2018, időpont: 2:44 (PDT időzóna szerint)

Menta színben pompázik ezen a fotón Gabi Fresh, aki szintén elképesztő helyes képeket készít az Insta oldalára és a blogjára is:

 

Gabi (@gabifresh) által megosztott bejegyzés, Ápr 26., 2018, időpont: 8:50 (PDT időzóna szerint)

Sandra egy latina blogger, akinek szerintem elképesztő csinosan áll ez a vagány kis köpennyel megtoldott shortos overall:

 

Sandra N.📍NYC Latina Blogger (@lapecosapreciosa) által megosztott bejegyzés, Jún 20., 2018, időpont: 5:57 (PDT időzóna szerint)

Íme a Curvy Chapter bloggere, aki az állatmintára esküszik - nem túlzó, trendi, és a pasik és csajok egyaránt megszemlélték ebben a szettben:

Ne feledjük el a legutóbbi, Emporiummal közös kampányom egyik szereplőjét, Farkas Évi plus size bloggert és modellt sem! Ezen a képen épp egy szuper, derékban szűkített fekete ruhát viselt egy divatbemutató alkalmából vállat díszítő szőrmével és pántos szandival. Irtó csinos!

 

E V A F A R K A S (@farkaseva) által megosztott bejegyzés, Nov 17., 2017, időpont: 3:13 (PST időzóna szerint)

Ne féljetek a színes ruháktól, amiben felhívjátok magatokra a figyelmet - itt egy remek példa, méghozzá egy hosszanti csíkos, alakot nyújtó maxi ruhával:

 

Style Has NO Age Or Size! (@grownandcurvywoman) által megosztott bejegyzés, Ápr 5., 2018, időpont: 5:20 (PDT időzóna szerint)

Kelly Augustine nem csak szuper szetteket, de gyönyörű képeket is készít, az ő blogját is érdemes megnézni - felül fehér felsőt, alul virágmintás, szűkülő szárú nadrágot és élénk színű papucskát visel, amivel tökéletesen oszlik el a figyelem a sziluetten. Követendő példa! ;)

 

Kelly Augustine (@kellyaugustineb) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2018, időpont: 7:25 (PDT időzóna szerint)

Vagy mit szóltok ehhez a kis virágos ruhához fonott táskával és egy rövid állású kis kabátkával, ahogy Rachel, a Lovely in LA bloggerinája is viseli? ;)

 

Rachel / Lovely In LA 🌴 (@lovelyinla) által megosztott bejegyzés, Jún 9., 2018, időpont: 10:59 (PDT időzóna szerint)

A Curvy Girl Chic bloggerétől, Allisontól őszre kaphattok tippet ezzel a szuper kis szettel - tény, hogy a fekete bokacsizma rövidebbnek mutatja a lábat, ezért jó, hogy legalább szűk a szára. És ti se felejtsétek feltűrni a kabát ujját, sokkal lazább az összhatás!

 

Allison Teng | Curvy Girl Chic (@curvygirlchic) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2017, időpont: 9:04 (PST időzóna szerint)

Nicolette Mason, az amerikai Marie Claire “Big Girl in a Skinny World" rovatának sztárja és Christian Siriano tervező kedves barátnője nem csak blogol, de kreatív tanácsokat is ad és maga is tervez, például a ModCloth-nak. Ez a szett is jó kis ötletadó a hűvösebb időkre - vagány, de nagyon csinos!

 

nicolette mason (@nicolettemason) által megosztott bejegyzés, Jún 26., 2018, időpont: 7:39 (PDT időzóna szerint)

És a végére még egy őszies kép egy helyes francia bloggerinától, Stephanie-tól:

 

Stephanie Zwicky (@stephaniezwicky) által megosztott bejegyzés, Máj 24., 2018, időpont: 12:28 (PDT időzóna szerint)

Drágáim, remélem, sok tippet raktároztatok el fejben a következő shopping túrára! És ha eddig féltetek az online shoppingtól, itt az ideje, hogy megbarátkozzatok vele, akár egy lelkes segítővel, mert nagyon jó, egyedi darabokat lehet kifogni, persze nem csak plus size ruházatban! ;)  

Nyitókép: Girl With Curves