Azt már biztosan láttátok, hogy nemrég volt egy óriási kampányunk a Fashion Days online vásárlós oldallal, amelyben különleges, mégis átlagos emberek voltak a főszereplők – diák és nagymama, színész és sminkmester, szakács és stylist. Az én feladatom volt, hogy online shoppinggal válasszak szetteket a csodás modelljeinknek, és én igyekeztem hétköznapi, mégis divatos és egyedi összeállításokat keresni, amelyek feszegetik a szereplőink stílusának határait. Sőt, még én is találtam magamnak szuper darabokat. Egy fekete farmerkabátot választottam színes sállal és oversize fehér pólóval, amit fekete farmerrel kombináltam, illetve egy világos farmerdzsekit egy szegecsekkel díszített fehér inggel. Ilyen világos színeket nem szoktam viselni, úgyhogy tényleg kimozdultam a komfortzónámból! Mit gondoltok, melyik áll jobban? ;) 

Fotó: Viszlay Márk

Mutatom is a többi modellünket, de még mielőtt tovább tekertek, elárulom, hogy ezek közül rengeteg darabot most akciósan levadászhattok a Fashion Days GIGA LEÁRAZÁSÁN!

Johanna, a stylist lány, aki csatlakozott hozzánk, itt egy nagyon friss szettet visel, ahol a mintákat ütköztettük – a cikk-cakkos, fekete-fehér átlapolós szoknyát absztrakt festménnyel díszített póló egészíti ki. Ez a szoknya szuperül karcsúsítja a teltebb csípőt is! És ha megnézitek, a nyersbőr papucskán visszaköszön a póló halványlila színe, ami a szezon egyik kedvence. Ha nem is ez a legszuperebb szín valakinek, papucs formájában simán bevállalható!

Fotó: Viszlay Márk

Ezen a képen láthatjátok a szettet teljes egészében – úgyhogy ne feledkezzünk meg a cuki táskáról sem, a color blocking hangulattal. A kis táskák még mindig divatosak – épp csak akkora legyen, hogy beleférjenek a legszükségesebb dolgok!

Fotó: Viszlay Márk

Betti sem modell, de ő is csodásan helyt állt a fotózáson! A kisgyerekes anyuka, aki egyébként a Lakatos Márk Szalonban és a Sztárban sztár műsorban is sminkelt (utóbbiban maszkmesterként is dolgozott), most rájött, milyen sok trendi darab van, ami nem alakmutató, mégis nagyon csinos. Ez a maxiszoknya volt az egyik kedvencünk a fotózáson – gyönyörűen izzó, narancsos színe és könnyű anyaga miatt nem csak fotózni, de viselni is szuper volt Betti szerint. A karakteres, bő szoknyához egy gazdagon hímzett farmerdzseki volt a tökéletes társ. Ugye milyen élettel teli a szett? 

Fotó: Viszlay Márk

Anyuka, nagymama, tanuló – igen, így is lehet! A gyöngyösi Csilla volt az a modellünk, akinél megálltak a külföldi turisták, és kérdezgették a stábot, hogy ki ez a sztár, akit fotózunk. Csilla egyébként is fantasztikusan néz ki, azt meg kell hagyni, de most egy kicsit merészebben választottunk neki színeket, mint ahogy egyébként tenné – egy különleges, festékmintás blúzt adtunk rá, amelyhez gyönyörű, körömvirágsárga palazzo nadrág társult, és egy csinos kék kistáska. Ha legközelebb kávézni mentek, javaslom ezt a díva pózt nektek is! ;) 

Fotó: Viszlay Márk

Ha lehet, még ennél is népszerűbb volt a téglaszínű overall – ami tisztán látszik, hogy teljesen kortalan! Milyen színeket tudtok elképzelni hozzá? Sárgát, kéket, aranyat? Cipőben platform papucsot, csinosabb sportos cipőt vagy akár egy dögös magas sarkút? Egy ilyen alapdarabnak is számtalan arcát meg lehet mutatni, csak bátran a kísérletezéssel!

Fotó: Viszlay Márk

Az egyik kedvenc szettünk ez a gyönyörű, sárga dzseki volt, amit petrolzöld szoknyával viselt a modellünk, Fanni, aki az opera és a balett szerelmese is – ezért is lóbálja olyan lelkesen a balettcipőit. Ha valaki igazi rohangálós életet él, mint mondjuk Fanni, akkor simán választhat csinosabb midiszoknyához is sportos cipőt. A fehér mindent visz, évek óta sláger, úgyhogy ezt választottam a szetthez, és egy csinos, szív alakú kistáskát. A kerek és a szív alakú formák is nagyon divatosak idén, úgyhogy lehet ilyet is nézni magatoknak!

Fotó: Viszlay Márk

De ha ez nem lenne elég meghökkentő, nézzétek Fanni diszkókirálynős, színes, hetvenes évekbe repítő szettjét, ami miatt meg kellett állítanunk a forgalmat az Andrássy úton! Imádom a mintás blúzt, amelyet rengeteg színnel lehet kombinálni – ezek a masnis darabok kisebb mellű lányoknak, nőknek ideálisak, de a színes blúzokat, mintás ingeket egyébként mindenkinek javaslom, csak meg kell találni az alkathoz illő fazont. És hogy mi tette fel a cseresznyét a tejszínhabra? Az a pasztellpink tollas kistáska. LOVE IT!

Fotó: Viszlay Márk

Bettit lefotóztuk a férjével, Gergővel is, aki színész – mindketten ismerik már a kamerát, úgyhogy nem volt gond a szuper fotók készítésével. A párunkhoz öltözni ugye nem annyira menő kis hazánkban, mint mondjuk Ázsiában, ahol szinte minden bolt fel van készülve a „couple dressing” témára. De azért mégis sikerült belecsempészni a harmóniát ebbe az összeállításba – Gergő nadrágján megjelennek a növényminták, de Betti ruháján is, csak világosabb színben, hiszen Gergő hideg, Betti pedig meleg színtípus. A szalma táska pedig kötelező elem idén nyáron, nem hagyhattam ki!

Fotó: Viszlay Márk

A másik közös szettjük is laza, de egy kicsit elegánsabb, ezért itt a Moments Hotelt választottuk helyszínként. Betti egy csodálatos, selyemtartalmú kék ruhába bújt ezüst magas sarkúval (amitől nagyon tartott, de aztán tök jól bírta, hiszen a hasábsarok egy viszonylag kényelmes fazon), és egy szürkés kistáskát kapott a kezébe. Gergő pedig ezt kiegészítve egy fehér vászoningbe és farmerkék szövetnadrágba öltözött, szürke-fehér elegáns sportcipővel. Milyen helyes pár, igaz?

Fotó: Viszlay Márk

És végül, de cseppet sem utolsó sorban jöjjön Bundy Gergő, aki bár rögbizik is, a szakács életet választotta fő hivatásaként. Én azért szerettem volna megmutatni a sportos oldalát és szerintem jól sikerült – igazi klasszikus, laza összeállítás, ami rengeteg pasinak jól áll, főleg a kékes színek miatt. Ha nem vagy biztos abban, milyen színeket kéne viselned, a kék-fehér kombinációk legtöbbször beválnak, de belevihetsz barnás árnyalatokat is, ami elég, ha apró részletekben jelenik meg.

Fotó: Viszlay Márk

Gergő második szettje egy más arcát mutatja: a városi vagány, aki imád motorozni! És ez nem csak mese, tényleg így van, motorral is érkezett a fotózásra – épp ezért állt neki olyan jól a motoros dzseki a bordó, feliratos pólóval, lazább szabású, sötétszürke farmerrel és fehér Converse tornacsukával. Nem lenne teljes a szett egy menő szemüveg nélkül – a pasiknak üzenem, hogy érdemes ilyen apró kiegészítőkbe fektetni, hiszen ezektől lesz igazán stílusos és összeszedett a megjelenés. Aztán tessék vigyázni rá, nem bedobni a kesztyűtartóba! ;)

Fotó: Viszlay Márk

Köszi, hogy velem tartottatok, remélem, hogy meghoztam a kedvet a szuper, színes szettekhez. És ha még nem néztetek körül a Fashion Days akcióján, ami június 18-ig tart és akár 70%-os kedvezményekkel csábít, akkor tessék most ide kattintani és vágyakozni és válogatni és vásárolni – kinek mihez van kedve! ;)

Fotó: Viszlay Márk