Ti már megszerettétek a fodrokat? Most annyi arcukat mutatom meg nektek, hogy a cikk végére tűkön fogtok ülni és rohannátok végig a boltokon, hogy minél több verzióban beszerezzétek! ;)

 

Archana Nina (@archananinaphotography) által megosztott bejegyzés, Máj 16., 2018, időpont: 5:18 (PDT időzóna szerint)

Aki igazi divatimádó, tavaly már észrevehette a mindenen eluralkodó fodor-mániát, és talán azt is hihette, hogy ezt a trendet kimaxolták a divatcégek, innen nincs tovább, csak visszafelé. És akkor nemhogy visszavettek volna a brandek, de továbbhozták erre a szezonra, még látványosabb verziókban. Mutatok nektek néhány inspiráló összeállítást a hétköznapokra!

 

ClotheStudio (@clothestudio) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2017, időpont: 8:21 (PDT időzóna szerint)

A mellben, felsőtestben kevésbé erős hölgyek például lecsaphatnak egy ilyen karakteres, túlzó blúzra: 

 

TeaParty (@lteapartyl) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2018, időpont: 8:23 (PDT időzóna szerint)

Ezek a fodros felsők, az látszik is, szélesítik a vállakat, teltebbnek mutatják a kebleket, így a széles csípőjű hölgyeknek ideálisak, de a derekat mutassátok mindig! Filigrán alkatokhoz is szuperül illik, ők akár a képen látható és újra népszerű, magas derekú tengerész vagy trapéz vonalú nadrággal is bevállalhatják:

 

Mireille (Mir-ay) | City Peach (@city.peach) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 8:05 (PDT időzóna szerint)

Teltebb lányoknak, hölgyeknek azt javaslom, a kisebb, diszkréten elhelyezett, kevésbé terebélyes fodrokat keressék, például a blúz ujján vagy térdig érő, lengébb szoknya alján!

 

Fashion & Lifestyle Blog (@jeanettepadillavega) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 2:28 (PDT időzóna szerint)

Csíkos top fodrokkal? Egy nagyon szerethető póló minden napra - képzeljétek el farmerrel vagy fekete bőrszoknyával!

 

Fashion | Lifestyle (@alysarenae_) által megosztott bejegyzés, Máj 24., 2018, időpont: 3:53 (PDT időzóna szerint)

Magas, karcsú lányok akár egy szettben is párosíthatnak fodros darabokat - egy könnyű blúzt fodros szoknyával vagy nadrággal:
 

Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2018, időpont: 6:20 (PDT időzóna szerint)

Ez aztán az ütős szett igaz? ;)

 

Venta Venta Boutique (@ventaventaboutique) által megosztott bejegyzés, Ápr 24., 2018, időpont: 5:19 (PDT időzóna szerint)

Nagyon csinosak a ruhák is, akár egyszínű verzióban, mondjuk fehérben, ami irtó nyárias:

 

• ⓝⓐⓝⓒⓨ sevilla • (@fancynancista) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2018, időpont: 9:10 (PDT időzóna szerint)

Akár csíkosban is beszerezhetitek, hiszen ez a trend évek óta tartja magát és jövőre is bevethető lesz:

 

Harshita Chawla ♔ (@hersheyness) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2018, időpont: 2:16 (PDT időzóna szerint)

De valamilyen felkapott mintával is mesés - idén hasítanak a pöttyök!

 

Lush Clothing (@lushclothing) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2018, időpont: 4:30 (PDT időzóna szerint)

Homokóra alkatú lányoknak, telt csípőjű Körte vagy karcsú Oszlop hölgyeknek ajánlom a szexi V-dekoltázst, a vállat hangsúlyozó és a szoknya alját díszítő fodros szegélyt, deréknál szépen megkötve, hogy a nőies sziluettet hangsúlyozzuk: 

 

TÙ + ZÉ (@tuzeofficial) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 1:21 (PDT időzóna szerint)

Ha a ruhákat nem annyira csípi valaki, egy overall mondjuk jöhet? Ez a modell petite, azaz aprócska, karcsú lányoknak is szuperül áll, hiszen hosszabbnak mutatja a lábakat!

 

Moksha - Made For Love (@_mokshaboutique) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 5:57 (PDT időzóna szerint)

A fodros aljú, vagy átlapolós szoknyák is irtó csinosak - telt csípőjű lányok is kísérletezhetnek vele, ha nem érzik, hogy nagyon szélesítené őket. Mivel hordjátok? Egyszerű, feliratos pólóval és egy csinos szandállal vagy sportcipővel!

 

ALENA GIDENKO (@modaprints) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2018, időpont: 7:41 (PDT időzóna szerint)

Mutatom ugyanezt szintén imádnivaló, élénk piros színben - kockákkal!

 

Nigerian 🇳🇬 women with style (@nigerianwomenwithstyle) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2017, időpont: 11:16 (PDT időzóna szerint)

Minden, ami farmer menő most - így nyilvánvalóan a fodros farmerek is, legyen szó kabátról, nadrágról, ruháról vagy szoknyáról. Én most egy 'kék a kéken' szettet választottam, szerintem sikkes, de nem annyira merész, hogy ne vállalhatná be bármelyik divatrajongó hölgy - a felsőt akár sima fehér ingre is cserélhetitek:

 

Wynn (@wanderxluxe) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2018, időpont: 10:27 (PDT időzóna szerint)

Nem csak ruhákon, de papucsokon, szandálokon és sportos cipőkön is felbukkannak a fodrok! Szeretnéd a lábadra irányítani a figyelmet? Nincs is jobb módja! 

 

CAI (@thecaistore) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

Fürdőruha? Naná! Akár bikinit, akár egyrészes dresszt választotok, a fodrok szuperül feldobják, és ott teszik teltebbé az alakot, ahol szeretnétek!

 

Amy Ann Arnold (@straightastyle) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 6:39 (PDT időzóna szerint)

Mi az, ami igazán megfogott benneteket? Mi az, amit egy Insta-lájkkal a gardróbba varázsolnátok, de azonnal? Remélem, volt egy-két stílustipp, ami tetszett, és tudjátok alkalmazni is - várom a szettfotókat a poszt alá! ;)

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images