Ez a második együttműködésünk a Fashion Days márkával, akik azt választották új jelszavuknak, hogy „Öltözz az élethez, amire vágysz!” Szerintem nagyon motiváló gondolat, és egy sokkal tudatosabb ruhavásárlásra ösztönöz. A projekt stylistjaként számomra az volt a nehézség, hogy meg kellett mutatnom a szereplőknek, én mit látok bennük, hogyan formálnám tovább a stílusukat, milyen darabokat építenék még a gardróbjukba – és mindezt online vásárlással, vagyis a Fashion Days oldalról kellett ruhákat válogatnom nekik. Furcsa dolog, mikor stylistként nem látod a ruha színét élőben, nem fogod a kezedbe az anyagát – és mégis, azt mondhatom, hogy nagyon jól sikerült a fotózásunk, és mindenki elégedett volt a végeredménnyel, úgyhogy jöjjenek a fotók. ;)

Fotó: Viszlay Márk

Az egyik modellünk Bundy Gergő volt, egy nagyon kedves barátom, akivel még a tévés főzőversenyben ismerkedtünk meg, de túlélő show-ban is láthattátok. Egy motorral közlekedő, szakácsnak készülő, és most már csak szabadidejében, de azért rögbiző srácról beszélünk, szóval nagy volt kihívás, de Gergő szerencsére nyitott a divatra – így egy klasszikusan vagány szettet kapott bőrdzsekivel, piros pólóval, felhajtott szárú farmerrel és egy laza tornacsukával, ami a motorhoz jár.

Egy-két kép erejéig Horváth Johanna lett a párja, aki a divatszakma több területén is megfordult már, volt stylist és eladó, de még modell is, ha úgy adódott – ő az egyetlen szereplőnk, aki tapasztalattal pózolt, és imádnivaló pink hajjal érkezett. Egyértelmű, hogy neki valami bevállalós összeállítás járt – a szexi, magas derekú, piros műbőr nadrágot basic fehér póló egészítette ki, valamint egy fekete hasábsarkú papucs és egy rózsaszín, matt bőrhatású táska, hogy hétköznapra is ideális legyen. A bőr egyébként újra hódít (akár műbőrt is választhattok) – nézzétek, milyen szuperül mutat a lakkbőr és a matt egymás mellett!

Fotó: Viszlay Márk

A következő párunk, Csizmadia Gergely és Rausch Betti házaspárt alkot a való életben is, úgyhogy tökéletes volt a harmónia közöttük a fotózáson. Bettit egyébként évek óta ismerem, hiszen szuper makeup artist és maszkmester, sőt, még a Sztárban sztár szereplőin is dolgozott, de a kamera előtt eddig nem próbálta ki magát. Tudni kell róla, hogy nem olyan rég lett anyuka, így most ez tölti ki a napjait – főleg a kényelmes ruhák és lapos talpú cipők uralják a gardróbot, amiből igyekeztem kimozdítani. De még hogy!

Fotó: Viszlay Márk

Jöttek a csinos ruhácskák, mint ez az ejtett vállú, levélmintás csoda, fonott táskával és kalappal, amihez ezüst espadrilles-t passzítottunk – abszolút trendi darabok, de jövőre is viselhetőek, szóval most érdemes lecsapni rájuk, Hölgyeim! A másik szett kék ruhája selyemtartalmú anyagból készült és gyönyörűen szállt a szélben – nőies, mégsem alakmutató ruha, ami szuperül illett az ezüst magas sarkúhoz és a szürkés kistáskához –, szerintem Betti is nagyon szerette.

Fotó: Viszlay Márk

Értelemszerűen igyekeztünk Bettihez igazítani Gergő ruháit, de közben egyedi karaktert szerettünk volna alkotni neki is. Gergő színész, úgyhogy zseniálisan megy neki, hogy belebújjon különböző szerepekbe, és úgy éreztem, otthonosan mozgott a darabokban. Szuperül állt neki például a növénymintás rövidnadrág, amit a városi randihoz választottam, sportcipővel és egy laza zakóval, de az elegánsabb környezethez párosított kék szövetshort is olyan volt, mintha ráöntötték volna – egy könnyű, fehér vászoning kell csak hozzá, ha a párotoknak vásároltok. És nézzétek, mennyivel lazább lesz a megjelenés, ha feltűrjük a zakó vagy ing ujját, persze csak ha a szitu engedi! ;)

Velünk volt még Kemény Csilla is, aki egy igazi díva, csak még nem tud róla! A fotózása során egymás után álltak meg az utcán a turisták, hogy lefotózzák A SZTÁRT, és kérdezgették, hogy kit fotózunk. Ez az igazi elismerés, igaz? Csillát nagyon érdekli a divat, a mai napig képzi magát különböző területeken, miközben anyukaként és nagymamaként is helyt áll. Én ezúttal a nagyvilági dámát szerettem volna előhozni belőle – bár mindig csinosan öltözködik, de a merész színeket ritkán meri bevállalni. Pedig ez a sárga nadrág és mintás blúz is mutatja, hogy nincs mitől félnie!

Fotó: Viszlay Márk

Az utolsó szereplőnk pedig Nzala Dorothy Fanny volt, akit már láthattatok az oldalamon egy pár videóban – annyira bájos jelenségről van szó, hogy úgy éreztük, nem szeretnénk kihagyni ebből a szuper kis dologból sem. Fanny imádja a balettet, de a szíve inkább az opera felé húzza, és ha minden jól megy, egyszer fantasztikus koloratúrszoprán lesz belőle. Mivel egy fiatal diáklányról beszélünk, aki szorgosan tanul és dolgozik, a divat csak mellékesen van jelen az életében, ezért ezen a fotózáson igyekeztem merész darabokat választani. Nagyon jól állnak neki az élénk, intenzív színek, hiszen Tél típus, ezért egy boglárkaszínű kabátot választottam pávakék pliszírozott szoknyával. Karcsú lányoknak szuper szett!

Fotó: Viszlay Márk

Rengeteg fantasztikus fotónk készült, úgyhogy figyeljetek, mert hamarosan hozom az újabb stílustippeket és tavaszi trendeket! És addig is, ha kedvetek támadt shoppingolni – remélem, meghoztam a kedveteket – nézzetek körül a Fashion Days oldalán, mert HATALMAS tavaszi leárazás vár benneteket, fantasztikus árakkal! ;)

Fotó: Viszlay Márk