Azért szeretjük olyan nagyon a fehér ruhákat, mert tökéletes alapként szolgálnak a nyárias öltözködéshez - hűsítik a testet, üdébbnek mutatják az arcot, és minden színnel kombinálhatóak. Látni is fogjátok, milyen fontos szerepet játszanak a trendi kiegészítők, ha szeretnétek egyedivé tenni a ruhátokat. Egy farmerkabát, egy színes táska, egy cipő a kedvetek szerint, és kész is a városi vagy akár tengerparti szett!

 

בוטיק טלי'ס (@talis_boutique) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 2:30 (PDT időzóna szerint)

Mit szóltok egy vastag talpú papucshoz? Ugye, milyen kis csinos - főleg ezzel a szuperül szellőző ruhával. Ha nincs színes táska, a színes ékszerek is megteszik, a kalap meg már csak a hab a tortán!

 

Ivanka Petrušová (@sweetladylollipop) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 2:10 (PDT időzóna szerint)

Ha tudjuk, emeljük ki a derekat! Hogy ezt egy katonai hatású, az egész ruhát komolyabbá tevő barna bőrövvel, vagy éppen lányos selyemszalaggal, kendővel teszitek-e, csak rajtatok áll! A kardigán csinos, az edzőcipő sportos - ellentmondásnak tűnik, még sincs ezzel probléma, igaz?   

 

BAGATELLE (@les_jardins_de_bagatelle) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 3:17 (PDT időzóna szerint)

Helló, virgácsok! A ruha talán rövidke és kicsit babydollos, de az oversize szabás elvesz a szexiségéből, így akár magas sarkúval is tudjátok hordani, bár szerintem ebben az esetben egy játékos hasábsarkú szandál vagy telitalpú cipő jobb választás. Ha túl rövid a ruha, vegyetek alá farmershortot! 

 

Lynlee Poston | Gal About Town (@lynleeposton) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2018, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

Szintén egy rövid ruha, az egyik legnépszerűbb divatbloggertől, Camila Coelhotól - a pólóruhák újra nagyon divatosak, flitterekkel feldobva pedig akár egy lazább eseményre is tökéletesek. És nézzétek azt a Mary Jane fazonú cipellőt - zseniális! ;)

 

Camila Coelho (@camilacoelho) által megosztott bejegyzés, Ápr 28., 2018, időpont: 9:48 (PDT időzóna szerint)

Ha nem áll jól a hófehér, válassz lágyabb törtfehéret - a natúr színek, a természetből vett minták, a természetes anyagok amúgy is hódítanak. A fonott táskák vagy kalapok tökéletes kiegészítői a szettnek, ahogy egy csinos espadrilles is, ami lehet akár ezüst egy kis WOW hatásért, de ha te a magas sarkakra esküszöl, a rojtos szandál is irtó sikkes. És az a kis kerek táska - imádom!   

 

Jaclyn Ram (@myviewinheels) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2018, időpont: 7:03 (PDT időzóna szerint)

Maxi ruhát is választhattok, ami szintén sikkes akár egy csillogó saruval, hogy mégis csak legyen valami extra a szettben, de hasábsarkú papucskával vagy szandállal is szuper. A V-kivágás teltebb hölgyeknek nagyon előnyös, az ujjakkal pedig egy kicsit karcsúbbnak tűnhet a kar és el tudtok venni a vállak kerekségéből, tehát néha jobb választás, mint az ujjatlan. És újra itt egy kerek táska, ami nagyobb méretben is menő!

 

Nana&co (@nana.and.co) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 2:30 (PDT időzóna szerint)

Bár a fodrokat már láttuk, hogy menők, a teltebb lányoknak vigyázni kell velük, mert könnyen elvehetik a sziluett arányosságát. Inkább a szoknya alján javaslom, esetleg az ujjakon, vagy vállakon, de mindenképp nagyon trükkösen, nem túlzóan. Ez a ruha például már határeset, ha engem kérdeztek, de ha valaki úgy érzi EZ VAGYOK ÉN, akkor nem szabad lemondani róla. ;) 

 

Maria Sadler (@lookingstylish) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 1:15 (PDT időzóna szerint)

Ha a testhezálló ruhák helyett néha lazább darabokra vágytok, az idei trendek ebben is segítséget nyújtanak - és ne aggódjatok, a csajos energiáktól lesz nőies a szett,nem baj, ha nem mindig mutatjátok meg a sziluettet! 

 

Jade Mackenzie Apparel (@jademackenzieapparel) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2018, időpont: 5:09 (PDT időzóna szerint)

Ti melyik ruhát kapnátok fel legszívesebben, Drágáim? ;)

 

Kiemelt kép:  Christian Vierig/Getty Images