Fodrok és levendula

Mint egy jó kis csajos filmcím, igaz? Carrie ezt a dolgot is érezte - nézzétek a felhőszerű óriás hajgumit, ami a vállát díszíti! A túlzó fodrok a legmenőbb ruhákon, blúzokon és szoknyákon idén is ott virítanak, nem lehet mellettük elmenni. Mutatok gyorsan két példát, amit a kevésbé bátrak is simán hordhatnak: az egyiken a dekoltázsrész van szolidan dekorálva, ezt a tavaszi milánói fashion weeken láthattuk, a másik hölgy viszont az intenzívebb fodrokra szavazott. És ami még menő lesz újra, az a levendula és a lila rengeteg árnyalata, Carrie ezt is imádta, Lala Rudge most egy sokkal pasztellesebb verzióban viseli:  

Lala Rudge a milánói Fashion Weeken (Kép: Timur Emek/Getty Images) / Landiana a párizsi Fashion Weeken (Edward Berthelot/Getty Images)

Szőrme, szőrme, szőrme

A szőrmekabátkákat biztos nem tudtátok elkerülni ti sem - igazi favoritok voltak az őszi-téli szezonban. Carrie a 2000-es évek elején az állatmintákra voksolt, ami egyébként idén ősszel-télen megint nagy siker lesz, szóval semmiképp ne dobjátok ki, ha van hasonló darabotok - a tavaszba viszont már sokkal frissebb, vattacukros színekben kúsznak be. A thai színésznő, Araya, egy egészen üde kombinációt választott lilával-mentával-pinkkel, a divathetek veteránja, Aimee Song viszont egy merész körömvirág sárga és récékre emlékeztető kékeszöld outfitben pompázott. Nézzétek, a TIBI ruha annyira szuper, életvidám színű, hogy a barátnője Camila Coelho is ezt viselte:

Araya Hargate a párizsi Fashion Weeken 2018. március 3-án (Kép: Edward Berthelot/Getty Images) / Camila Coelho és Aimee Song 2018. február 11-én a NYFW-en (Kép: Daniel Zuchnik/Getty Images)

Kosztümöt minden napra!

Ami nemrég még tök ciki volt, most divatimádók álma: egy csinos nadrágkosztüm! Válasszatok csíkosat, kockásat, vagy maradhattok a szintén sikkes, tetőtől talpig egyszínű verziókra. Hogy tudjátok variálni? Egyrészt a nadrág és a blézer külön is hordható, blúzzal/pólóval vagy farmerszoknyával, és így jól kihasználható, másrészt a cipőket is fantáziadúsan lehet kombinálni - edzőcipő, mule papucska, szandál vagy magas sarkú, amihez épp kedvetek van.

Vendégek a Paris Fashion Weeken, 2018. március (Képek: Edward Berthelot/Getty Images) /

Halászsapka?

Látszik, hogy Carrie is érdeklődve figyeli a sarokból, mi a menő most sapka téren! A Chanel például úgy érzi, a "bucket hat"-nek idén újra érdemes lapot osztani, méghozzá egy jól szellőző és a naptól is védő, átlátszó plasztik verzióban - itt épp Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya vonul a kifutón benne. Ha hétköznapibb megoldásokra vágytok, a newsboy elnevezésű simléderes sapka nagyon menő tavaly ősz óta, erre a vonatra most érdemes még gyorsan felpattanni, egyet mindenképp szerezzetek be tavaszra, vagy maradhattok a barettnél, ami a francia kifejezésekből álló listámon is szerepel!

Kaia Gerber a 2018 SS Chanel Paris show-n (Peter White/Getty Images) / Maria Dominguez portugál színésznő a Lisboa Fashion Weeken (Carlos Rodrigues/Getty Images) / 2018-as Coachella street style (Presley Ann/Getty Images for Coachella)

Pinkben

A pink mánia úgy tűnik, nem múlik el sosem! Idén ismét velünk van, és persze főleg veletek, hiszen igazi csajos energiáktól duzzadó színről beszélünk (ami azért a férfi kollekciókban is feltűnik!). Van, aki lágy sziluettekkel, talpig rózsaszínben adja át magát a tavasznak, és van, aki energikusabb pinkben képzeli el a jó időt, méghozzá fekete bőrnadrággal párosítva, ami egy kis maszkulinitást csempész az outfitbe: 

Vendég a milánói Fashion Weeken, 2018. február 24. (Claudio Lavenia/Getty Images) / Maxilie Mlinarskij 2018. március 30., Berlinben (Christian Vierig/Getty Images)

Remélem, élveztétek a mai stíluskalandot, Drágáim! Nézzetek körül a gardróbban, inspiráljon benneteket Carrie az új szettek összeállításában!